Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πριν οδηγήσεις, θυμήσου!


Η Ελαστράκ σε συνεργασία με την Bridgestone και τη FIA εγκαινίασαν στην Ελλάδα την παγκόσμια εκστρατεία οδικής ασφάλειας, «Πριν οδηγήσεις, θυμήσου!». Αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο την προώθηση της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς και την ενίσχυση της πληροφόρησης σχετικά με την οδική ασφάλεια.


Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για την αποφυγή ατυχημάτων είναι η καλή κατάσταση των ελαστικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thinkbeforeyoudrive.com


Δυστυχώς η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη και η Ελαστράκ συναισθάνεται την ευθύνη κάθε δυνατής προσπάθειας για την βελτίωση αυτής της κατάστασης.

Η Ελαστράκ επέλεξε ως φορέα μετάδοσης αυτής της εκστρατείας το Δημαρχείο Αθηνών και την τότε Δήμαρχο, κα Ντόρα Μπακογιάννη, γεγονός το οποίο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και επομένως την προσοχή του κοινού. Περισσότερα από 500.000 ενημερωτικά φυλλάδια έχουν μοιραστεί έως τώρα, ενώ δωρεάν έλεγχοι ελαστικών διεξάγονται σε δημόσιους χώρους σε όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση του κοινού.

Dreams at Heart

Η Ελαστράκ έλαβε μέρος στον φετινό παιδικό διαγωνισμό “Dreams at heArt ” με πολλές συμμετοχές. Ο διαγωνισμός “Dreams at heArt ” είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός ζωγραφικής όπου τα παιδιά που συμμετείχαν, εκλήθησαν να αποτυπώσουν με το σχέδιο τους πως φαντάζονται την οδική ασφάλεια στο μέλλον.

Η Ελλάδα κέρδισε την τρίτη θέση με την ιδιαίτερα ευφάνταστη και δημιουργική ζωγραφιά του εντεκάχρονου Στέφανου Κυριάκου, από το 7ο Δημοτικό σχολείο της Αργυρούπολης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dreamsatheart.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου